Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology

HARVO Travel Grant 2022 PDF Nyomtatás E-mail

Pályázat Fiatal Kutatók részére az ARVO 2022. évi kongresszusi részvétel támogatására

A Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology (HARVO) és a Magyar Szemorvostársaság ismételten kongresszusi támogatási pályázatot hirdet meg. A pályázat lehetőséget biztosít az ARVO 2022. évi kongresszusán való részvételre (2022. május 1-4, Denver, USA).

A támogatás a szállás és utazási költségek, valamint a regisztrációs díj és az ARVO tagsági díj fedezésére használható fel, felső határa 400.000 Ft.

A kongresszusra az absztrakt végső beküldési határideje 2022. január 7.
Azok pályázhatnak, akik korábban sem HARVO Travel Grant, sem más ARVO Travel Grant támogatást nem nyertek.
Mivel az ARVO virtuális kongresszusi részvételt is lehetővé tesz, a pályázatban kérjük egyértelműen megjelölni, hogy személyes, vagy virtuális részvételre pályázik.

A pályázat anyagát kérjük e-mail mellékletben juttassa el a HARVO Steering Committee vezetőjének ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) és titkárának ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) címére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. december 6.

Korhatár: 35 év (a beadási határidőig nem tölti be a 35. évét)

Mellékelendő:

A határidő után érkező pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A pályázat elbírálását bizottság végzi, eredményének kihirdetése e-mailen történik majd.

Amennyiben a HARVO Travel Grant támogatásban részesülő pályázó a támogatott anyagból közleményt tervez megjelentetni, akkor a HARVO vezetőségnél publikációs költség támogatására pályázhat. A pályázat beadása folyamatos, de legkésőbb 2022. április 30. Javasolt a pályázatot a közleménynek a folyóirathoz történő beküldésével egyidejűleg benyújtani. A pályázatok folyamatosan elbírálásra kerülnek, a pályázót a benyújtástól számított két héten belül értesítjük a megítélt támogatásról, mely a későbbiekben a feltételek teljesülése esetén kerül átutalásra a pályázó befogadó intézetének.

A támogatás módja:
Elsőszerzős közlemény esetén a publikációs költség támogatása maximum összege bruttó 400.000 Ft. A támogatás felhasználható Q1 kategóriájú, peer reviewed, impakt faktoros lapban történő megjelenéssel kapcsolatos költségekre.

A támogatás feltétele:
Elsőszerzős, közlésre elfogadott Q1 kategóriájú közlemény, melynek benyújtása 2021. május - 2022. április 30. közötti időszakban megtörtént.

A pályázathoz benyújtandó:

  • A benyújtott közlemény másolata
  • Témavezető vagy utolsó szerző (amelyik releváns) ill. a pályázó nyilatkozata, hogy a kézirat a pályázó tudományos munkájának az eredménye, valamint a közlésre benyújtott közlemény a támogatott ARVO absztrakton alapul.
  • A támogatás elnyeréséhez benyújtandó:
  • Az elfogadott közlemény másolata
  • A közlemény elfogadását igazoló értesítés
  • A publikációs költséget igazoló dokumentum

 

Budapest, 2021. november 11.

Dr. Kovács Illés
HARVO Steering Commitee vezetője

Dr. Schneider Miklós
HARVO Titkár

 

Nyelvválasztás / Language

You are here  : Home Travel Grant Legfrissebb hírek HARVO Travel Grant 2022