Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology

HARVO Travel Grant 2023 PDF Print E-mail

Pályázat Fiatal Kutatók részére az ARVO 2023. évi kongresszusi részvétel támogatására

A Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology (HARVO) és a Magyar Szemorvostársaság ismételten kongresszusi támogatási pályázatot hirdet meg. A pályázat lehetőséget biztosít az ARVO 2023. évi kongresszusán való részvételre (2023. Április 23-27., New Orleans, USA).

A támogatás a szállást és utazási költségeket fedezi, felső határa 400.000 Ft. A kongresszusra az absztrakt végső beküldési határideje 2023. január 6.

Azok pályázhatnak, akik korábban sem HARVO Travel Grant, sem más ARVO Travel Grant támogatást nem nyertek. A pályázat anyagát kérjük e-mail mellékletben juttassa el a HARVO Steering Committee vezetőjének címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it és titkárának címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Határidő: 2022. december 9.

Korhatár: 35 év (a beadási határidőig nem tölti be a 35. évét)

Mellékelendő:

absztrakt tervezet (szerzői utasítások a www.arvo.org címen)
rövid életrajz magyarul
publikációs lista (impakt faktor megjelölésével)

A határidő után érkező pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A pályázat elbírálását bizottság végzi, eredményének kihirdetése e-mailen történik majd.

Kiegészítés:

Amennyiben a HARVO Travel Grant támogatásban részesülő pályázó a támogatott anyagból közleményt tervez megjelentetni, akkor a HARVO vezetőségnél publikációs költség támogatására pályázhat. A pályázat beadása folyamatos, de legkésőbb 2023 április 30. Javasolt a pályázatot a közleménynek a folyóirathoz történő beküldésével egyidejűleg benyújtani. A pályázatok folyamatosan elbírálásra kerülnek, a pályázót a benyújtástól számított két héten belül értesítjük a megítélt támogatásról, mely a későbbiekben a feltételek teljesülése esetén kerül átutalásra a pályázó befogadó intézetének.

A támogatás módja:
Elsőszerzős Q1 kategóriájú közlemény esetén a publikációs költség támogatása maximum bruttó 400.000 Ft értékig (a támogatás nem használható fel “open access” elérhetőséghez kapcsolódó többletköltségek fedezésére).

A támogatás feltétele:
Elsőszerzős közlésre elfogadott Q1 kategóriájú közlemény, melynek benyújtása 2023. május 1. - 2024. április 30. közötti időszakban megtörtént.

A pályázathoz benyújtandó:A benyújtott közlemény másolat
Témavezető vagy utolsó szerző (amelyik releváns) ill. a pályázó nyilatkozata, hogy a kézirat a pályázó tudományos munkájának az eredménye, valamint a közlésre benyújtott közlemény a támogatott ARVO absztrakton alapul.

A támogatás elnyeréséhez benyújtandó:
Az elfogadott közlemény másolata
A közlemény elfogadását igazoló értesítés
A publikációs költséget igazoló dokumentum

Budapest, 2022. november 5.

Dr. Szentmáry Nóra
HARVO Steering Commitee vezetője

 

Nyelvválasztás / Language

You are here  : Home Travel Grant Legfrissebb hírek HARVO Travel Grant 2023