Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology

HARVO Travel Grant 2020 PDF Print E-mail

Pályázat Fiatal Kutatók részére az ARVO 2020. évi kongresszusi részvétel támogatására

A Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology (HARVO) és a Magyar Szemorvostársaság ismételten kongresszusi támogatási pályázatot hirdet meg. A pályázat lehetőséget biztosít az ARVO 2020. évi kongresszusán való részvételre (2020. május 3-7, Baltimore, USA). A támogatás a szállás és utazási költségeket fedezi, felső határa 400.000 Ft). A kongresszusra az absztrakt végső beküldési határideje 2019. december 6.

Azok pályázhatnak, akik korábban sem HARVO Travel Grant, sem más ARVO Travel Grant támogatást nem nyertek.

 

A pályázat anyagát kérjük e-mail mellékletben juttassa el a HARVO Steering Committee vezetőjének címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it és titkárának címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Határidő: 2019. október 30.

Korhatár: 35 év (a beadási határidőig nem tölti be a 35. évét)

Mellékelendő:

 

  • absztrakt tervezet (szerzői utasítások a www.arvo.org címen)
  • rövid életrajz magyarul
  • publikációs lista (impakt faktor megjelölésével)

 

A határidő után érkező pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A pályázat elbírálását bizottság végzi, eredményének kihirdetése e-mailen történik majd.

Amennyiben a HARVO Travel Grant támogatásban részesülő pályázó a támogatott anyagból közleményt tervez megjelentetni, akkor a HARVO vezetőségnél publikációs költség támogatására pályázhat. A pályázat beadása folyamatos, de legkésőbb 2021. április 30. Javasolt a pályázatot a közleménynek a folyóirathoz történő beküldésével egyidejűleg benyújtani. A pályázatok folyamatosan elbírálásra kerülnek, a pályázót a benyújtástól számított két héten belül értesítjük a megítélt támogatásról, mely a későbbiekben a feltételek teljesülése esetén kerül átutalásra a pályázó befogadó intézetének.

A támogatás módja:
Elsőszerzős Q1 kategóriájú közlemény esetén a publikációs költség támogatása maximum bruttó 400.000 Ft értékig (a támogatás nem használható fel “open access” elérhetőséghez kapcsolódó többletköltségek fedezésére).

A támogatás feltétele:
Elsőszerzős közlésre elfogadott Q1 kategóriájú közlemény, melynek benyújtása 2020. május 1. - 2021. április 30. közötti időszakban megtörtént.

A pályázathoz benyújtandó:

 

  • A benyújtott közlemény másolata
  • Témavezető vagy utolsó szerző (amelyik releváns) ill. a pályázó nyilatkozata, hogy a kézirat a pályázó tudományos munkájának az eredménye, valamint a közlésre benyújtott közlemény a támogatott ARVO absztrakton alapul.

 

A támogatás elnyeréséhez benyújtandó:

 

  • Az elfogadott közlemény másolata
  • A közlemény elfogadását igazoló értesítés
  • A publikációs költséget igazoló dokumentum

 

Budapest, 2019. szeptember 16.

Dr. Kovács Illés
HARVO Steering Commitee vezetője

 

Nyelvválasztás / Language

You are here  : Home Travel Grant Legfrissebb hírek HARVO Travel Grant 2020
Design template