Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology

HARVO Travel Grant 2019 PDF Print E-mail

HARVO Travel Grant 2019: Pályázat Fiatal Kutatók részére az ARVO 2019. évi kongresszusi részvétel támogatására

A Hungarian Association for Research in Vision and Ophthalmology (HARVO) és a Magyar Szemorvostársaság ismételten kongresszusi támogatási pályázatot hirdet meg. A pályázat lehetőséget biztosít az ARVO 2019. évi kongresszusán való részvételre (2019. április 28-május 2., Vancouver, Canada). A támogatás a szállás és utazási költségeket fedezi, felső határa 400.000 Ft). A kongresszusra az absztrakt végső beküldési határideje 2018. november 30.

Azok pályázhatnak, akik korábban sem HARVO Travel Grant, sem más ARVO Travel Grant támogatást nem nyertek.

A pályázat anyagát kérjük e-mail mellékletben juttassa el a HARVO Steering Committee vezetőjének címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it és titkárának címére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Határidő: 2018. október 30.

Korhatár: 35 év (a beadási határidőig nem tölti be a 35. évét)

 

Mellékelendő:

  • absztrakt tervezet (szerzői utasítások a www.arvo.org címen)
  • rövid életrajz magyarul
  • publikációs lista (impakt faktor megjelölésével)

A határidő után érkező pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A pályázat elbírálását bizottság végzi, eredményének kihirdetése e-mailen történik majd.


Kiegészítés:

Amennyiben a HARVO Travel Grant támogatásban részesülő pályázó a támogatott anyagból közleményt tervez megjelentetni, akkor a HARVO vezetőségnél publikációs költség támogatására pályázhat. A pályázat beadása folyamatos, de legkésőbb 2020 április 30. Javasolt a pályázatot a közleménynek a folyóirathoz történő beküldésével egyidejűleg benyújtani. A pályázatok folyamatosan elbírálásra kerülnek, a pályázót a benyújtástól számított két héten belül értesítjük a megítélt támogatásról, mely a későbbiekben a feltételek teljesülése esetén kerül átutalásra a pályázó befogadó intézetének.

A támogatás módja:

Elsőszerzős Q1 kategóriájú közlemény esetén a publikációs költség támogatása maximum bruttó 400.00 Ft értékig (a támogatás nem használható fel “open access” elérhetőséghez kapcsolódó többletköltségek fedezésére).

A támogatás feltétele:

Elsőszerzős közlésre elfogadott Q1 kategóriájú közlemény, melynek benyújtása 2019. május 1. - 2020. április 30. közötti időszakban megtörtént.

A pályázathoz benyújtandó:

  • A benyújtott közlemény másolata
  • Témavezető vagy utolsó szerző (amelyik releváns) ill. a pályázó nyilatkozata, hogy a kézirat a pályázó tudományos munkájának az eredménye, valamint a közlésre benyújtott közlemény a támogatott ARVO absztrakton alapul.

 

A támogatás elnyeréséhez benyújtandó:

  • Az elfogadott közlemény másolata
  • A közlemény elfogadását igazoló értesítés
  • A publikációs költséget igazoló dokumentum

 

Dr. Kovács Illés
HARVO Steering Commitee vezetője

Dr. Schneider Miklós
HARVO titkár

 

Nyelvválasztás / Language

You are here  : Home Travel Grant Legfrissebb hírek HARVO Travel Grant 2019
Design template